wie zijn wij?

Over HDI Administratie

HDI Administratie is ontstaan omdat veel ondernemers uit ons netwerk ontevreden waren over hun boekhouding. Stroeve communicatie en een black box benadering lagen hier vaak aan ten grondslag. Dat was voor ons het startsein om een businessplan te schrijven voor een full service administratiekantoor waar ondernemers weer gelukkig van worden.

Met onze transparante dienstverlening helpen wij ondernemers en particulieren voor een vast bedrag per maand. Dit doen wij al vanaf € 50,- per maand.

Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met uw kernactiviteiten en liefst niet met de zaken eromheen. Vaak ontbreekt de tijd of kennis om de administratie zelf te doen. Bij HDI Administratie kunt u uw boekhouding uitbesteden tegen een concurrerende prijs. Naast de gewenste deskundigheid zijn de kernwaarden van het bedrijf; servicegericht en persoonlijke betrokkenheid.

office, desk, business

HDI Administratie

Het opbouwen van een relatie levert vertrouwen en wederzijdse kennis op van elkaar. Wij hechten er veel waarde aan om meer te weten van uw bedrijf of van uw persoonlijke drijfveren. Zodoende kunnen wij meer voor u betekenen en loont zich dat in een advies waar vooral u beter van wordt!

Wij inspireren onze collega’s om het beste uit zichzelf te halen. Met trainingen, intensieve begeleiding en bedrijfsstages bij onze cliënten. Zo groeien onze mensen zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en begrijpen beter wat de wensen zijn van onze cliënten. Want naast kennis is betrokkenheid essentieel om een juiste dienstverlening te kunnen bieden.

Onze kernwaarden

Chat openen
1
Hallo,

Hoe kunnen we je helpen?